Kanske ska gå till en salong istället

Jag köpte häromdagen hem såna här lösögonfransar för tänkte att det är nog lätt att sätta på och det är ju så snyggt att ha långa täta fransar. Men, ja, tji fick jag kan man säga. Öppnade paketet, läste beskrivningen och så försökte jag få till det. Det gick inget vidare kan jag säga. Drog då fram datorn, kollade videos på Youtube för att se om det var lättare guider där att använda, men nä, det blev inte alls bra. Visste inte om jag skulle skratta eller gråta. Dock vill jag ju ha finare ögonfransar, så kanske ska satsa på fransförlängning Malmö? Så att proffs kan göra det åt en!

Fina fransar på salong

Jag vill förlänga fransarna så att jag inte behöver ha mascara och annat. Ska nog som sagt gå till en salong. De sätter oftast dit en och en med så att det ser naturligt ut. Det är nog bättre än att använda de jag köpte. De har jag för övrigt kastat i soporna nu! Så jag får väl kolla runt lite på nätet för att se om det finns en salong nära mig som jag kan boka in en tid på.

Kanske fixa naglarna med

Jag kanske ska passa på att göra mina naglar med, när jag ändå går på salong. Vore nice med lite längre naglar, kanske fransk manikyr på dem. Det är snyggt. Det är så svårt att göra på egen hand tycker jag. 

22 Mar 2019