Skapa en passande inredning

Inredning, det handlar en hel del om att planera! Det gäller ju att ha bra koll på vad det är för typ av rum du ska inreda. Sedan finns det ju även andra ställen än det privata hemmet som kräver olika sorters inredning. Som i skolan. Om du jobbar med inredning av skolmiljöer, så kan du hitta mycket på Cadiform att använda dig av. 

Om det däremot är så att du ska inredan ditt eget hem, så har du ju en mängd olika inredningsbutiker och möbelbutiker att använda dig av.

Inred efter eget tycke och smak

Även om det är så att du har hittat något i ett inredningsmagasin du tycker är fint, fundera på om det passar in hemma hos dig. Det ska ju ändå gå att bo och leva i dina rum! Det är inte alltid det är så praktiska saker som är med i dessa magasin, utan passar bäst på bild. Du bör inte heller gå på olika trender, för de går snart ur tiden. Det bästa är att ha ganska neutralt då det gäller väggar, golv och tak. Sedan kan du ju satsa på olika inredningsprylar och möbler. De är enklare att byta ut än vad det är att lägga nytt golv eller tapetsera om.

Fundera på vad du har för stil och vad som passar dig. Sätt gärna upp en mood board. Sedan kan du låta fantasin flöda fritt. Inredningen ska ju gå efter ditt tycke och smak.

18 Mar 2022