Dags att göra det vårfint hemma

Ni vet nu när vi kommit in i april så kan man nästan känna hur våren är på gång. Det är då extra skönt att få det fint hemma, byta ut murriga gardiner mot ljusa och så klart göra en rejäl vårstädning. Det är inte fel att anlita en städfirma för hemstädning till det. Men det går minst lika bra att göra själv så klart. Just att få ut alla mattor, piska dem, putsa alla fönster, få in lite ljusare färger, in med blommor och annat, det gör att allt känns rent och fint och mer vår-aktigt eller vad man ska säga. Att vädra ut är även det bra nu efter en lång vinter.

Ska du flytta?

Om du ska flytta snart så är det ingen idé att göra en vårstädning. Då är det snarare en flyttstädning du behöver. Att göra en flyttstäd Örebro är något som måste göras riktigt noggrannt. Det eftersom att det ofta är en hyresvärd som kontrollerar det hela efter. Du bör alltså städa ännu mer än vid en vanlig städning. Smidigast här är flyttstäd med flyttfirma. Det eftersom att de är vana att göra sådana städningar och det blir alltid gjort på rätt sätt.

Plocka lite varje dag

Du som vill ha en fortsatt städat och fint-känsla efter en storstädning, se till att varje dag plocka undan saker så att de inte ligger framme och snabbtorka lite här och där. Så är det inte så jobbigt att städa till helgen sen.

3 Apr 2020